Sähköasennus

Kaikki sähkötyöt tarkasti ja tehokkaasti

Meiltä löydät osaavan ammattilaisen, kun kiinteistösi sähkölaitteisto vaatii huoltoa, tai kiinteistöön täytyy tehdä uusia sähköasennuksia. Palvelemme mielellämme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä, ja meiltä sujuvat yhtä varmasti niin suuret kuin pienetkin urakat. Teemme sähköasennuksia muun muassa saneerauskohteisiin, uudisrakennuksiin ja teollisuuskiinteistöihin.

Suunnittelemme ja toteutamme myös energiatehokkaat lämmitysratkaisut ja tunnelmalliset valaistuskokonaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvitsitpa sitten uutta lämmitysjärjestelmää liikekiinteistöösi, johdotuksen uusille valaisimille asuntoosi tai koko sähköjärjestelmän suunnittelua ja rakentamista uuteen omakotitaloosi, me autamme!

Palkkaa sähköasennuksiin ammattilainen

Kodin sähkötöitä ei pidä ruveta omin päin tekemään ilman asianmukaista pätevyyttä. Väärin asennetut sähkölaitteistot paitsi aiheuttavat oikosulun tai sähköiskun vaaran, voivat myös olla huomattava paloturvallisuusriski. Vakuutus ei myöskään korvaa kotikutoisista sähköasennuksista aiheutuneita vahinkoja.

Kun tilaat sähköasennuksen meiltä, voit olla varma, että sähkötyöt tulee tehtyä oikein! Asentajamme pitävät huolen, että asennus täyttää varmasti kaikki asetukset ja turvamääräykset

Ota yhteyttä ja pyydä hinta-arviota

Click Here